Cookie politika

Engleton s.r.o., (www.kedzdraviechuti.sk), IČO: 48046281, so sídlom podnikania: Sládkovičova 566/31, Kamenica nad Cirochou 067 83; Kontaktná osoba: PaedDr. Júlia Borisová, info@kedzdraviechuti.sk ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov používa na tejto webstránke súbory cookies. Tie sú použité za účelom technických náležitostí fungovania webu, ako je meranie návštevnosti webu, zabezpečenie zobrazenia stránky kedzdraviechuti.sk a pod. Cookies technického charakteru sú spracovávané na základe oprávneného záujmu prevádzkovateľa.

Takto prevádzkovateľom získané údaje môžu byť ďalej sprístupnené sprostredkovateľom ako sú Google, Facebook, LinkedIn. Webové stránky sú však prístupné aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu – a to úpravou vlastných nastavení webového prehliadača.

Zbieranie údajov o správaní sa návštevníkov na webe sa aktivuje stlačením tlačidla ʽSúhlasímʼ (anglicky: Agree), ktoré nájdete v cookie banneri v spodnej časti webovej stránky. Váš súhlas so zberom údajov môžete kedykoľvek odvolať a to tak, že zmeníte nastavenia vami používaného prehliadača.

Zhromaždené cookies súbory sú spracovávané cez služby Google Analytics, prevádzkovateľom je spoločnosť Google Inc., so sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Zozbierané údaje sú následne spracovávané spoločnosťou Google Inc a to v súlade so Zásadami ochrany osobných údajov. Viac info tu.  

Zároveň vezmite na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte tieto práva:

  • Požadovať informácie o tom, ako vaše osobné údaje spracovávame, požadovať prístup k týmto údajom, ich aktualizáciu, opravu, či doplnenie;

  • Žiadať o výmaz vašich spracovávaných osobných údajov – právo byť zabudnutý. Vaše údaje vymažeme pokiaľ vaše požiadavky nie sú v rozpore s platnými právnymi predpismi a oprávnenými záujmami prevádzkovateľa;

  • Obrátiť sa na nás info@kedzdraviechuti.sk, alebo na Úrad na ochranu osobných údajov v prípade pochybností o splnení našich povinností spojených so spracovaním osobných údajov;

  • Dozvedieť sa bližšie informácie o vašich právach v Zásadách spracúvania osobných údajov  

  • Prevádzkovateľ na stránke www.kedzdraviechuti.sk zhromažďuje nasledujúce súbory cookies:

 

Typ: Cookies tretích strán

Názov: Google Analytics

Účel: Získanie štatistických informácií

Doba spracovávania: Podľa nastavenia vášho internetového prehliadača, alebo do odstránenia informácii napríklad cez delete cache